Hirdetés

Szavazz: melyik volt a kedvenc klasszikus Xbox-exkluzív játékod?

|

Pontosan 15 évvel ezelőtt került fel az amerikai boltok polcaira a Microsoft első konzolja. Szerintetek melyik volt a legemlékezetesebb játék, amit először az eredeti Xboxon próbálhattunk ki?

Hirdetés

Ma nem csak az első Halo játék lett 15 éves, hanem a Microsoft 2001-ben megjelent konzolja, a klasszikus Xbox is ugyancsak egy ilyen jelen születésnapot ünnepelhet az amerikai premier tekintetében. 

Nekem személy szerint ez volt az első konzolom, ami végül menthetetlenül elcsábított a PC-k elől. Most viszont nem rólam van szó, hanem nektek kell mesélnetek arról, melyik volt a kedvenc játékotok az első Xbox masinán. Persze ezek a játékok közül több is megjelent később PC-n is, de eredetileg mindegyikőjük dobozán ott díszelgett az "Only on Xbox" felirat. Számotokra melyik volt közülük az a darab, amelyet sosem fogtok elfelejteni? Ha esetleg nem szerepelne a listán a ti kedvencetek, akkor természetesen komment formájában is mesélhettek róla. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)