Hirdetés

Eredeti Xboxra megjelent játékokat is játszhatunk majd Xbox One-on?

|

Egy Twitter üzenet komoly reményeket keltett a rajongókban, akik 15 évvel ezelőtti klasszikusokat szeretnének újrajátszani a Microsoft jelenlegi platformján

Hirdetés

A Microsoft hajtja a szekeret, hogy minél több Xbox 360-as címet játszhassunk Xbox One-on. A lista már meglehetősen tekintélyes, de nincs kizárva, hogy a jövőben az eredeti Xbox játékok is felkerülnek rá.

Egy Xbox rajongó Twitteren kezdte el faggatni kedvenc Microsoft arcunkat, Phil Spencert, aki meglepően őszinte válasszal reagált. Az elmondottak alapján lehet, hogy a visszafelé kompatibilitási funkció az eredeti Xboxra is kiterjed majd, bár biztosan nem a közeljövőben.

Tekintve, hogy nem kevés Xbox 360-as gyöngyszem vár még portolásra, valószínűleg nem a Jet Set Radio Future lesz a következő a listán, de azért reménykedni még lehet. Ti melyik klasszikus Xbox címet játszanátok újra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)