Hirdetés

Ennél egyszerűbben már nem lehet Aknakeresőt játszani

|

A világ egyik legismertebb játéka most már böngészőből indítható, érezhetően romlik majd a munkamorál.

Hirdetés

Minden irodai élet megnyomorítója a két legendás játék, a Pasziánsz és az Aknakereső, amelyek kapcsán a mai napig kiráz a hideg minden főnököt. Rettenetesen addiktív legendákról van szó, számtalan órát raboltak el életünkből, és azokból is gamert csináltak, akik még anno meg voltak győződve arról, hogy a videojáték erőszakossá tesz, totális függőséget okoz, de persze amit ők csinálnak az irodai PC-n, az egészen más dolog, a munka velejárója, az élet terheinek enyhítője, középső ujj a napi hajtás és robot felé.

Egyébként külön érdekes, hogy milyen céllal készültek ezek a játékok, a Microsoft víziója nem pusztán a szórakoztatás volt velük, és hatványozottan sikeresnek mondható a terv. Igaz, Bill Gates annyira ráfüggött annak idején az Aknakeresőre, hogy lett belőle némi probléma, de ez is a forradalmi ötletek veszélyfaktora, járulékos veszteség, ha úgy tetszik.

Hirdetés

Bárhogy is, mostantól nem kell már böngészőben futtatni egy Windows 98-at, vagy külön alkalmazást letölteni, ha szeretne játszani az ember, elég csupán felkeresni ezt az oldalt, ahol számtalan extrával, játékmóddal és toplistával fűszerezett, magas fokú Aknakereső-élmény várja az erre fogékony felhasználókat. Ennek némileg letisztultabb (csak egy alapjátékot) kínáló verziója érhető el itt.

Ha kicsit egyszerűbb élményre vágyunk, akkor elég a Minesweeper keresőszót a Google keresőbe beírni (vagy ha lusta vagy hozzá, akkor csak ide kattintani), és azonnal indítható ott is a móka.

Amennyiben kicsit felpimpeltebb Aknakereső élményt keresel, akkor a Microsoft is tud alternatívát nyújtani ebben a kérdésben, sokkal látványosabb, modernebb verziót tölthetsz le ide kattintva, ezért sem kell semmit fizetned. Ha pedig mobilappon játszanál inkább, akkor erre tessék fáradni Androidra, és erre pedig Apple készülékekre

Most már aztán nem lehet semmi kifogás, lehet pörögni a nosztalgiára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)