Hirdetés

Böngészőben fut a Windows 98

|

Akinek hiányzik a Windows 98 (vagy akár az akkori Aknakereső és Pasziánsz), az most már böngszőből is használhatja az operációs rendszert. Több-kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Sokunk retinájába örökre beleégett az a csodálatos, kékeszöld színű háttérkép, amit a Windows 98-nál választott a Microsoft. Egyébként minél tovább nézem, annál jobban tetszik.

A lassan tíz éve nem támogatott operációs rendszer alig használható már valamire, de arra, hogy nosztalgiázzunk vele, pont jó. A Copy.sh oldalán már ez is emulálható, és lassan ugyan, de működik. Az Internet Explorer használhatatlan, de leginkább azért, mert a rendszer modemet akar telepíteni, amit nyilván nem talál. Lehet viszont Pasziánszozni, Aknakeresőzni, Paintet használni, és mindenképp kattintsatok rá a Sheep.exe-re is, új dimenziókat nyit meg. Na jó, csak egy pakolgatható, mozgó bárányt rak az asztalra, de mennyire menő már. Itt vagy a képre kattintva kipróbálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)