Hirdetés

20 éve jelent meg a Diablo - te mire emlékszel még?

|

A Blizzard akció-RPG-je egy csapásra meghódította az egész világot és átformálta a játékipart. Te emlékszel még rá? Teszteld tudásod a kvízünkkel!

Hirdetés

Pontosan 20 évvel ezelőtt, 1996. december 31-én indult világhódító útjára, a rajongók pedig a mai napig örömmel emlékeznek vissza azokra az időkre.

A Diablo sikerét a korát meghaladó grafika, a hangulatos világ, az elképesztő újrajátszhatóság, a remek zene és az addiktív játékelemek adták, ami már az online komponens nélkül is megállta volna a helyét, de értelemszerűen ezzel vált igazi játéktörténeti klasszikussá. A szülinap alkalmából össze is dobtunk egy rövid kvízt, amit még gyorsan kitölthettek, mielőtt elindultok a buliba (vagy miután hazaértek onnan).

Van kedvenc Diablós emléketek? Osszátok meg velünk kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)