Hirdetés

A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re

|

Egy interjúból kiderült, hogy a Vanquish és a Bayonetta után újabb jól ismert Sega sorozatok érkezhetnek PC-re.

Hirdetés

A Sega újabban nagyon belejött a PC-s portolásokba, ugyanis a közelmúltban a Bayonetta és a Vanquish is új otthonra találtak a platformon, ráadásul kifejezetten jól működő portok formájában. Most a Sega egyik alelnöke egy interjúban elárulta, hogy valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen akciójuk.

John Clark a PC Gamernek adott egy interjúban, amiben természetesen a Sega PC-s portolással kapcsolatos ambíciói is sorba kerültek. A rajongóknak nyilván sok ötlete van arra, hogy milyen játékokkal lehetne folytatni, Clark pedig elárulta, hogy ők szinte biztos, hogy ugyanazokra a címekre gondolnak:

"Ha megkérnélek arra, hogy írj össze tíz Sega játékot, amit szeretnél PC-n látni, akkor a te listád valószínűleg nem nagyon térne el a miénktől."

Az alelnök azt is elárulta, hogy a Yakuza mindenképpen rajta van ezen a listán, de még az sem kizárt, hogy esetleg a Persona játékok is előbb-utóbb sorra kerülnek. Úgy tűnik, hogy a Dark Souls PC-s változatán felbuzdulva talán egyre több japán fejlesztőnek fog majd megváltozni a véleménye a PC-s játékról (mivel ugye arrafelé köztudottan nem olyan népszerű platform ez a játékosok körében) és a jövőben akár mások is elhozhatják majd klasszikus sorozataikat erre a platformra.

Ti milyen jól ismert japán játékokat látnátok szívesen a PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)