Hirdetés

Már 250 Xbox 360-as játékot játszhatunk Xbox One-on

|

A mai nappal tovább bővült az Xbox One-ra költözött 360-as játékok listája, aminek köszönhetően már 250-re nőtt a visszafelé kompatibilitással játszható programok száma.

Hirdetés

2015 novembere óta él az Xbox One Backward Compatibility funkció, melynek köszönhetően Xbox One konzolon Xbox 360-as játékokkal játszhatunk. A napokban 250-esre növekedett a játéklista. Larry "Major Nelson" Hryb üzenetéből tudjuk a jó hírt, aki elmesélte, hogy mi az a 3 új cím, ami csatlakozott a rendszerhez.

A három újdonság között van egy igazán kiemelkedő, ez pedig Virtua Fighter 5 Final Showdown. Az, hogy ez a játék már Xbox One-on is elérhető, azért nagyon fontos, mert a sokak szerint legjobb verekedős sorozat a Final Showdown 2012-es megjelenése óta nem kapott új epizódot. A másik két játék a Bound By Flame és a The Maw.

A listát az elejétől a végéig végigböngészhetitek ezen a linken keresztül. Van még olyan cím, amit hiányoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)