Hirdetés

Xbox Live - Dead Space, NBA és NCAA ruhák az avataroknak

|

Mostantól bárki beöltözhet kedvenc kosárcsapata mezébe, vagy akár felöltheti a Dead Space főszereplőjének ruháját.

Hirdetés

Az Xbox Live Avatar rendszere egy jól működő dolog, hiszen mindenki saját ízlése szerint alakíthatja ki virtuális kinézetét, melyet mostmár egyre több játékban használhat, mint például a Guitar Hero 5.

Ugyan a Dead Space-ben viccesen hatna, ha az Xbox Live Avatarunkkal mászkálnánk, azért a felhasználók felöltöztethetik Isaac ruhájába virtuális karakterüket. A sisak 160 MS pontba, míg a ruha 320 MS pontba kerül. Akinek felkeltette érdeklődését, szaladjon bevásárolni belőle.

A másik, most felkerült ruhacsomag a sport, azon belül is az NCAA és az NBA rajongóknak lesz inkább érdekes, ugyanis mezekről van szó. Ezek 240 MS pontba kerülnek darabonként, és mindenki megtalálhatja kedvenc csapata sportöltözékét. Ez az ár igazán nem sok ilyen menő cuccokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)