Hirdetés

Xbox 360-nal csalták lépre a bűnözőket

|

Az El Paso város rendőrsége 115 bűnözőt fogott el azzal, hogy Xbox 360 konzolokat helyezett kilátásba ajándékként.

Hirdetés

Miután a rend őreinek elegük lett abból, hogy számos bűnöző meglógott a letartóztatás elől, amikor otthon keresték őket, úgy döntöttek, hogy egy trükkhöz folyamodnak. Az érintetteknek leveleket küldtek, amelyben értesítették őket, hogy egy nyereményjátéknak köszönhetően egy Xbox 360 és egy tévé üti a markukat, csak jelenjenek meg a megadott címen, hogy átvegyék az ajándékokat. És mivel az ingyen cuccokat mindenki szereti, az akció hatására négy nap alatt 115 körözött bűnözőt sikerült kézre keríteniük. A sztori tanulsága: a bűnözők gémerek. Remélem látjátok az összefüggést! Jack Thompson biztosan látná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)