Hirdetés

WWE 2K19 - egész egyedi a Rick Flairről szóló Wooooo! Edition

|

Funko Pop! figura, gyűrű, és sok minden más jutott még a különleges, nagyon limitált számban elérhető kiadásba.

Hirdetés

A 2K Games több játékot szeretne kiadni, de amíg erre lehetőséget nem kap, abban legalább biztosak lehetünk, hogy a WWE minden évben visszatér.

Hirdetés

A WWE 2K19 gyűjtői kiadása a Wooooo! Edition nevet kapta, és Ric Flair hagyatékára épül. A PS4-re és Xbox One-ra, mindössze 30 000 példányban elérhető csomag a Deluxe Edition, a Season Pass, több irányítható WWE Hall of Famer, exkluzív karakterek, a Starrcade 193 aréna, Ric Flaire és Charlotte Flair egyedi öltözéke, WWE SuperCard kártyák mellett tartalmaz még egy számozott Hall of Fame gyűrűreplikát, egy Nature Boy inspirálta Funko Pop! figurát, egy WWE 2K19 kártyacsomagot, és egy emléktáblát rajta Ric rózsaszín vagy lila köpenyének egy darabjával. 

Október 9-én jön, ahogy maga a játék is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)