Hirdetés

WoW: Nincs több csontváz Kínában!

|

Amikor az ember már azt hinné, hogy a butaságnak is vannak határai, mindig felbukkan néhány olyan egyén, aki remekül bebizonyítja ennek ellenkezőjét.

Hirdetés

Hu Jintao, Kína mélyen tisztelt és nagyrabecsült miniszterelnöke azonnali hatállyal kötelezte a Blizzardot képviselő helyi céget, hogy vegyék ki a skeletonokat a World of Warcraft című játékból. A fejlesztőknek végül hússal és izommal is rendelkező lényekkel kellett helyettesíteniük a Warcraft világának hangulatához szorosan hozzá tartozó csontikat, a halottak után maradó csontvázat pedig egy csinos kis sírkő helyettesíti. Azt hiszem ezek után mindenkiben megfogalmazódik a kérdés: nincs ennél fontosabb dolga egy miniszterelnöknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)