Hirdetés

World Series of Video Games

|

A Games Media Properties bejelentette a World Series of Video Games rendezvényt, mely most először kerül megrendezésre Lousville-ben, négy fordulóban. Az első forduló 2006. júniusában kezdődik, a finálé pedig decemberben lesz. A fődíj 1 millió dollár készpénzben, a rendezvényen pedig PC-s és Xbox játékokban lehet majd küzdeni. A 3-5 napos események publikusan látogathatóak, összesen 150 ezer négyzetméternyi területen, ahol a játékok mellett koncertek, kiállítások és egyéb látnivalók is helyet kapnak. Külön érdekesség, hogy a rendezvény részeként lehetőség nyílik saját Xboxunkat és PC-nket használva versenyezni. Háromezer játékost eresztenek össze egyszerre majd ennek keretében. További információk a hivatalos honlapon, a www.thewsvg.com címen találhatók.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)