Hirdetés

World of Warcraft - Még a rénszarvasok ellen is jó!

|

Azok figyelmébe ajánljuk ezt a hírt, akik kételkednek a játékok, különösképp az MMO-k hasznosságában.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egy 12 éves norvég kisfiú, Hans Jørgen Olsen és húga szembetalálták magukat egy rénszarvassal. A máskor békés jószág (Bizonyára magára hagyta a rettenetesen gonosz és elvetemült Télapó.), támadólag lépett fel velük szemben. Hans ekkor a World of Warcraft-tal töltött órákra visszaemlékezvén a leghasznosabb skillek egyikével (Taunting) addig ordított a bősz fenevadra, míg az a gyengébb prédát (ő lenne a kishúg) otthagyva a hős lovag felé fordult. A kislány így hazarohanhatott az otthon biztonságába.
Az ifjú Hans ekkor egy másik, a 30. szinten megtanult skillhez folyamodott, s halottnak tettette magát (Feign Death). A rénszarvas egy idő után megunta a játékot és visszasétált az erdőbe.

 

ifjuhos.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)