Hirdetés

World of Warcraft: Legion - a játékosok megtalálták a rejtett bosst

|

Az egész azzal kezdődött, hogy a játékosok elkezdtek felkutatni egy régi hippogriff hátast.

Hirdetés

A Reins of the Long-Forgotten Hippogryph még a 2.3-as frissítéssel érkezett a játékba, és azóta mindenki belenyugodott, hogy ez csak egy a számtalan, a World of Warcraft fejlesztése során elveszett modell közül, amit a játékosok már sosem szerezhetnek meg.

Mondjuk ez az elvetemült rajongókat nem állította meg, és a kitartó keresés egészen a Broken Shoresig vitte őket, ahol egy a kellemes arcú ork remete, Drak'thul várt rájuk. Mellette egy sötét gömb, amivel kezdetben semmit sem lehetett csinálni.

A közelben van egy barlang, amiből ha kihozunk egy ősi ereklyét és átadjuk az orknak, az elkezd az Old Godok nyelvén beszélni. Innentől rákattinthatunk a gömbökre, de önmagukban még mindig nem váltanak ki semmilyen reakciót.

A játékosok szétszóródtak a világban mert rájöttek, hogy több ilyen golyó is van, de nagyon mélyen vannak elrejtve a játékban. Csak hogy képet kapjatok arról, hogy mennyire nehéz is megtalálni ezeket: az egyik egy Eye of Azsharatól délre lévő, az óceán közepén hánykolódó szétszakadt hajóban található egy nagy rakás alga alatt.

Rejtett barlangokat kutattak a játékosok mindenfelé, de lassan előkerült minden gömb. Itt jött az a probléma, hogy ugyan aktiválták az összes gömböt, még mindig nem történt semmi. Mint kiderült, az orbokat adott sorrendben kellett megnyomni, és csak ezután jelent meg a rejtett World Boss, Kosumoth.

A szörnyeteg legyőzése után vagy egy Old God témájú hátast vagy minipetet kap mindenki. Mondjuk az továbbra sem derült ki, hogy a Burning Crusade idejéből hátra maradt hippogryph valaha is elérhető lesz-e majd, de legalább belefutottak a srácok egy nagyon menő ellenfélbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)