Hirdetés

World Of Warcraft bug

|

A nemrég megjelent 2.0-ás javítás után a farmerek néven ismert csoportok olyan bugra bukkantak, ami alapjaiban teheti tönkre a játék kereskedelmét.

Hirdetés

A World Of Warcraft világában ismert jelenség a farmerkedés, azaz különböző nyersanyagok gyűjtögetése, cseréje, eladása. Van, aki hatalmas méretekben gondolkodik, míg az egyszerű játékosok a játék élvezete miatt nem igazán tevékenykednek ilyen szinten. Ha hihetünk az információknak, akkor a nemrég érkezett javítás pont az utóbbi emberek játékát teheti tönkre. A farmerek ugyanis találtak egy igen komoly bugot (amit szerencsére a fejlesztők hamar kijavítottak), aminek hála meg tudták kétszerezni az aranyuk mennyiségét. Az információkat még nem erősítették meg, de becslések szerint közel 100000000 aranyat dupláztak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)