Hirdetés

World of Warcraft - átdolgozzák az unalmas és haszontalan újításokat

|

Az eheti kérdezz-felek részlegből kiderült pár apróság. Az érdekesebb válaszok az Azerite rendszert érintették.

Hirdetés

Azt mondani, hogy a World of Warcraft: Battle for Azeroth Azerite rendszere pici mellélövés volt, egy kicsit alábecsüli a helyzetet. Rengeteg felesleges és unalmas Azerite trait létezik, ezt pedig a fejlesztők is tudják.

Hirdetés

Eredetileg az volt a csapat filozófiája, hogy itt-ott kicsit megpiszkálják a számokat és hatásokat, és rendben lesz minden. A csapat feje, Ion Hazzikostas a Q&A streamben elárulta, hogy ez nem egészen így lesz, és drasztikusabb lépésekre készülnek.

"Ki fogunk dobni, illetve pontosabban, helyettesíteni fogunk már meglévő traiteket minden kaszt esetében."

Ez azt jelenti, hogy a 8.1-es frissítés érkezésének reggelén sokan új módosítókat találhatnak majd a már régóta meglévő azerite felszereléseiken. Az átállás részleteiről nem volt szó, de a lényeg, hogy Ion szerint ez egy szükséges lépés. Sok trait van, melyek az unalmas és haszontalan kategóriába esnek vagy szimplán nem lehet őket hatásosan balanszolni. Ezeket fogják szépen sorjában helyettesíteni.

Az új traitek Tides of Vengeance frissítéssel érkeznek majd. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)