Hirdetés

World of Warcraft - az 5.3-as update nagy PvP változásokat hoz

|

A Blizzard elővetíti, miféle változásokra számíthatunk az 5.3-as frissítésben. Megjelenési idő még nincs, de a kiadó közzétette az információkat.

Hirdetés

Mindig van valami a Blizzard MMO-jának környékén; legutóbb World of Warcraft szerverekről lakoltattak ki játékosokat, most pedig a PvP-t igyekeznek jól megreformálni: szeretnék, ha a kihívás és a kiegyensúlyozottság a lehető legjobb lenne.

A World of Warcraft fejlesztői közzétettek egy listát azokról a javításokról és újdonságokról, amely az egyelőre megjelenési dátum nélküli 5.3 update tartalma lesz. Többek között a PvP felszerelés kiegyensúlyozottságát javítják, de a tárgyak szintjét, hatását és egyéb PvP-s módot érintő változásokat is kapunk.

Akit érdekel a teljes (igencsak hosszú) lista a Resilience-ek, Conquest Pointok és PvP Powerek változásairól, valamint szeretne visszajelzést küldeni a jó öreg Blizzard-nak, az elolvashatja a részletes információkat a World of Warcraft blog legújabb bejegyzésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)