Hirdetés

World of Warcraft: Return to Karazhan - végre érkezik az új dungeon

|

A halloweeni eventek közepette fut be a World of Warcraft újabb frissítése, ami egy új dungeonnel, új küldetésekkel és még sok egyébbel bővíti a Legiont.

Hirdetés

Még a Legion megjelenése előtt biztos volt, hogy a 7.1-es patch jelentős tartalmi frissítéseket hoz. Azt már egy ideje tudjuk, hogy mi lesz benne, viszont most már azt is, hogy mikor jelenik meg.

A Legion óta a World of Warcraft újra szárnyal, jönnek az új előfizetők, akiket a Blizzard szeretne minél tovább megtartani. A Return to Karazhan valójában Suramar történetének folytatása lesz, többféle World Questet és egy új raidet is tartalmaz majd.

A patch legfontosabb tartalma az új Karazhan, mely egy 5 fős, Mythic szinten  játszható insta, amiben 9, cseppet sem gyenge szörnyet kell levernünk. Ezek közt lesznek ismerős és ismeretlen, területi sebzéssel és más aranyos dolgokkal megáldott bossok is.

A megjelenési dátum október 25., tehát csak bő egy hetet kell várnunk a 7.1-es frissítés kiadására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)