Hirdetés

World of Tanks - 500 ezer aktív játékos

|

Félmillió tank dübörög a World of Tanks szerverein

Hirdetés

Örömteli bejelentéssel állt ma elő a World of Tanks-ot is gondozó Wargaming.net. Az online páncéloscsatákra összpontosító MMO aktív felhasználóinak száma elérte a félmilliót!

Ne felejtkezzünk meg róla, hogy ehhez a szép eredményhez ugye a GameStar is hozzájárult, nem is egyszer. Rendszeres bétakulcs-osztogatásunk eredménye közrejátszott abban, hogy az európai és tengerentúli területeken még bétafázisban ébredező World of Tanks ottani aktív játékosainak száma meghaladta a 150 ezret, ami hozzácsapódva Oroszország 350 ezer tankparancsnokához átlépte az 500 ezres mérföldkövet. „Ez még csak egy globális legenda kezdete" -mondta Victor Kislyi, a Wargaming.net vezetője. „Tíz éves távlatokban látjuk a játékot nyugaton és Ázsiában, tonnányi új tartalommal minden hónapban." Gratulálunk, és tényleg próbálja ki mindenki az ingyenesen játszható MMO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)