Hirdetés

Wii - Szobabicikli kiegészítő és hozzá tartozó játék bejelentve!

|

A BigBen elkészítette legújabb kiegészítőjét a Wii-hez, mely egy teljesen autentikus szobabicikli.

Hirdetés

A szobabiciklizés mindig is unalmas volt - állítja a BigBen. Tény, hogy van benne valami. Ők megunták az unalmat, s elkészítették saját szobabiciklijüket, és a hozzá tartozó játékot Nintendo Wii-re. A kiegészítő a Cyberbike nevet kapta, s teljesen úgy néz ki, és úgy is működik, mint egy szobabicikli, ám egy kicsit mégis más.

Egyrészt nem csak tekerni kell rajta, hanem irányítani is, lévén az sem lenne nagyobb szórakozás, ha olyan játékkal kellene játszanunk, amiben egyenes pályán kell A-ból B-be eljutni. A Wii-n már sok sportjátékot láthattunk, mintpéldául a Wii Fit csomag tartalma, és most újabb darabbal gazdagíthatjuk gyűjteményünk. A szintén Cyberbike néven futó játékban a kerékpár mellett sok olyan járművel kell közlekednünk, melyet pedállal kell üzemeltetni. Így lehet az, hogy földön, vízen, levegőben egyaránt versenyezhetünk, magasabb szintre emelve a szobakerékpár használatának élményét. 18 különböző verseny várja a játékosokat, s járműveink fejlesztésére is lehetőséget kapunk. A játék a kiegészítővel együtt januárban (2010, nyilván, 2009-ben már elfogytak a januárok) érkezik, alant pedig a működéséről láthattok egy videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)