Hirdetés

Wii egyeduralom a konzolpiacon?

|

Az decemberben értékesített konzolok mennyisége a Wii egyeduralmát érezteti, becslések szerint 3 millió fogyott belőle.

Hirdetés

A Wedbush Morgan elemző- és kártyavető-vállalat munkaerejét erősítő Michael Pachter legújabb nyilatkozata szerint, Amerikában az ünnepi roham alatt gazdára talált konzolok mennyisége alulmúlja majd a tavalyi statisztikákat. Előrejelzései szerint a Nintendo került a legelőnyösebb helyzetbe, ugyanis eladásai több mint 100 százalékkal növekedtek novemberhez képest, teljesítményével pedig rendesen odavert riválisainak. Miközben hárommillió eladott Wii rendszerről beszélt hozzátette, az Xbox 360 utáni kereslet valamivel gyarapodott, azonban a PlayStation 3 konzolok karácsonyi forgalma negatív irányba tendál. Habár a hivatalos NPD statisztikákra még napokat kell várnunk Wedbush Morgan szerint körülbelül 1.2 - 1.3 millió Xbox 360 és 700 ezer PlayStation 3 talált gazdára az ünnepek alatt. Mint említettük 3 millióra becsüli az értékesített Nintendo rendszereket. Előrejelzéseit mindenképpen összevetjük a január tizenötödikén megjelenő NPD adatokkal.

wii.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)