Hirdetés

Wasteland 30th Anniversary Bundle - az évfordulós pakkba az első játék remaster kiadása is jön

|

Hatalmas játékcsomaggal ünnepeljük a Wasteland sorozat 30. évfordulóját, jövőre pedig még az eredeti játék újrakevert verzióját is megkapjuk.

Hirdetés

Az inXile Entertainment már nemcsak, hogy bejelentette a Wasteland franchise ünnepi gyűjteményét, a bundle-t már meg is lehet vásárolni Steamen 10%-os kedvezménnyel egészen július 5-ig.

Hirdetés

A poszt-apokaliptikus RPG Wasteland 1988. május 1-jén jelent meg, és olyan sorozatokat inspirált, mint például a Fallout. Azóta 2014-ben kapott egy folytatást, illetve a Wasteland 3-on is dolgozik az inXile csapata.

A 30. évforduló alkalmából most egy csomagban gyűjthetjük be az eredeti Wastelandet, valamint a Wasteland 2: Director's Cut kiadást, amihez több zenei anyag, art book és három novella is jár. Ezeken kívül kicsit átélhetjük a készülő Wasteland 3 hangulatát a Frozen Waste zeneszámnak köszönhetően.

Ami pedig még nagyobb meglepetés, hogy a Wasteland - 30th Anniversary Editionön is dolgozik a Krome Studios, ezt a játékot pedig a csomag vásárlói teljesen ingyen kapják meg a megjelenésekor. Erre valamikor jövő év elején lehet számítani.

A Wasteland 30th Anniversary Bundle már megvásárolható Steamen 34,19 euróért (kb. 11 ezer forintért). Ti bírjátok a klasszikus RPG-sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)