Hirdetés

Warhammer 40,000 - Még évekig a THQ kezében

|

A Games Workshop és a THQ szerződést hosszabbított, így még évekig utóbbi fejleszthet és adhat ki a Warhammer 40,000 univerzumba helyezett játékokat.

Hirdetés

Ha lovin lennénk, azt mondanám, a THQ kétszer is befutóra tett, először akkor, amikor felvásárolta a kanadai Relic Entertainment gárdáját, másodjára pedig akkor, amikor egyezséget kötött a Warhammer 40,000 jogait birtokló Games Workshoppal a licenc használatáról.



A WH 40K logójával ellátott termékek - különösképp a Dawn of War sorozat - szépen hoztak a konyhára, ugyanis napjainkig 6,5 milliónál is többet sikerült belőlük értékesíteni PC-re. Ez a szám belátható időn belül tovább növekszik, hiszen egyfelől érkezik a multiplatform Warhammer 40,000: Space Marine akciójáték PC-re és HD konzolokra, másfelől pedig már javában készül a Warhammer 40,000: Dark Millennium Online MMORPG is. Nem szabad megfeledkeznünk a Dawn of War 3-ról sem, amit talán már idén bejelenthetnek.



Nos, ezt a kölcsönösen gyümölcsöző együttműködést hosszabbították meg több évre az érintett felek a minap. Közleményükben nem konkretizálták, hogy pontosan hány évről van szó.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)