Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - megjöttek az orkok

|

Végre bemutatkozott a Warhammer 40 000: Dawn of War III utolsó játszható faja is, így azt is megnézhetjük, milyenek lesznek a zöldbőrűek harc közben.

Hirdetés

Még nem tudjuk, 2017-ben mikor érkezik meg a Warhammer 40 000: Dawn of War III, de az már biztos, hogy melyik három fajjal vághatunk neki a végtelen háborúskodásnak. Az űrgárdisták és az Eldar faj után pedig végre bemutatkoztak az orkok is.

Ahogy azt megszokhattuk, a 40K-s orkok ezúttal sem kifinomult taktikáikkal és technológiájukkal, hanem éppen csak működő, összetákolt harci gépekkel, nagy létszámukkal és a WAAAGH! erejével gyűrik majd le ellenségeiket. Mindezt pedig egy látványos videón mutatták be a Warhammer 40 000: Dawn of War III fejlesztői, amit feljebb tudtok meglesni.

Ti várjátok már az új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)