Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - nyílt bétateszt is lesz a megjelenés előtt

|

A Warhammer 40 000: Dawn of War III készítői hamarosan rendeznek egy zárt bétahétvégét, de az RTS rajtja előtt a szélesebb közönségnek is adnak egy nyílt próbalehetőséget.

Hirdetés

Eddig főleg a kampányból mutattak részleteket a Warhammer 40 000: Dawn of War III készítői, de a hónap végi megjelenés előtt kapunk egy kis ízelítőt az RTS többjátékos részéből is, méghozzá első kézből. A kiadás előtt ugyanis részt vehetünk egy nyílt bétában.

Viszont aki szeretné kipróbálni, hogyan hentelik egymást az űrgárdisták, az orkok és az eldarok a legújabb epizódban, annak regisztrálnia kell ezen az oldalon, így ezt nem érdemes elmulasztanotok, ha érdekel a játék. Ezt követően április 12-én kapjuk majd meg a játékhoz szükséges kódokat, 18-ától kezdve letölthetjük a szükséges fájlokat, majd 21-én veszi kezdetét a Warhammer 40 000: Dawn of War III nyílt bétája. A készítők azt is elárulták, hogy mindhárom frakció kipróbálható lesz, de bizonyos korlátozások lesznek majd a bétában.

Így a többjátékos mód nyolc pályája közül csak hármat próbálhatunk ki, a 27 elit egységből csak 15 lesz elérhető, ahogy a 60 különböző doktrína közül csak tizennyolcat választhatunk majd, így némileg korlátozva lesznek a stratégiai lehetőségeink. Kipróbálhatjuk viszont a Dawn of War III előrendelőinek járó három bónusz karakterkülsőt (ezeket látjátok a fenti videón), ami valljuk be, elég pimasz húzás a kiadótól. A béta indulásáig egyébként érdemes rápillantanotok a játék gépigényére is, nehogy emiatt maradjatok ki a mókából.

Ti melyik frakciót viszitek majd először csatába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)