Hirdetés

Warbucks – hogy tovább bírd!

|

A Blizzard mindig is híres volt a kiváló ötleteiről, és persze a minőségi játékairól. Legújabb fejlesztésük csak és kizárólag az európai World of WarCraft játékosoknak szól. Az új honor system érkezésével együtt beindul a Warbucks program. Mivel raidelés közben nem lehet félbeszakítani a játékot, még akkor sem ha már hulla fáradt az ember, ezért a Blizzard segít! Minden ellenség meggyilkolása után kapunk egy speciális tokent, amit „Warbuck”-nak hívnak. A játékbeli kocsmákban be lehet őket váltani nagyon hasznos buffokra, hogy tovább tudjunk irtani. És ez még nem minden! Minden 50 ilyen Warbuckot beválthatunk egy kávé kódra, amit a hozzánk legközelebb eső – az akciót támogató – kávézóban beválthatunk egy közepes kávéra. Az üzletek listáját időben közölni fogják. Ne feledjétek: Most már az alvás sem állíthat meg, hála a Warbucksnak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)