Hirdetés

Virginia - a nyomozókról szól a legújabb trailer

|

Már csak egy hét választ el minket a rejtélyes Virginia megjelenésétől, addig viszont még egy trailerrel hangolódhatunk a nyomozós kaland hangulatára.

Hirdetés

A nemrég leleplezett Virginia egyértelműen a történetével szeretné az ujja köré csavarni a játékosokat, a rejtély mellett pedig ehhez természetesen jól megírt karakterekre is szükség lesz. Őket mutatja be röviden a legújabb trailer.

Az ismét elég hangulatosra sikerült kedvcsináló az újoncként kicsit bizonytalan Tarver ügynököt és a látszólag elég morcos veterán társát, Halperin ügynököt állítja a középpontba. Persze túl sokat nem akartak elárulni a készítők a két nyomozóra váró utazásról, hiszen már csak egy hét van hátra a Virginia megjelenéséig. Akit a videó nem győzött meg, az még mindig kipróbálhatja a játék demóját.

Nektek eddig ki volt a kedvenc rendőr főszereplőtök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)