Hirdetés

Világháborús kockadobálás

|

Hoppá! Hogy elrepült az idő! De a péntek esti flash kényeztetés még csak ezután jön!

Hirdetés

Chupydo barátunk jóízléséről tett tanúbizonyságot, mikor nem sokkal ez előtt a Játéközön.hu-n megosztotta velünk kiváló World Wars játékát. Ha röviden és tömören kellene jellemezni, akkor ő a Dice Wars vagy épp a KDice egy vicces, második világháborús köntösbe bújtatva. És hogy miért jó ez nekünk? Csak. Aki valamelyiket is nyúzza ezek közül, az tudja, mennyire addiktív ez a féle játék. A Rizikóhoz hasonlatos móka úgy zajlik, hogy a gép az összes területet kisorsolja a játékosok között, és random elhelyez rajta bizonyos nagyságú egységeket. Minden egység egy dobókockának felel meg. Ha megtámadjuk a szomszédos területet, akkor mi is dobunk az "egységeinkkel" és a védő is dob a sajátjaival. Aki összességében nagyobbat dob, azé lesz/marad a terület, így érdemesebb mindig nagyobb létszámmal támadni. A játék körökre osztva zajlik, és utánpótlást mindenki a saját köre után kap az egymással érintkező területei után. Tehát hiába van jobb oldalt három bal oldalt pedig négy szomszédos földrész, az csak négy darab egységet jelent hét területen találomra elszórva. Végszóként ezért tanácsolom, hogy mindig törekedjetek kapcsolódni sajátjaitokkal, kerüljétek a játéktér közepét és ne akarjátok két kör alatt leigázni az egész világot. Mert az nem fog menni. 

 

worldwars.jpg

 

 

És még egy kis fizikai robbantgatós muri, amit vétek lenne kihagyni a mai havas-szeles péntek 13-i estén. A Roly-Poly Cannonhoz hasonló játékokkal már szintén találkozhattunk, így senkit sem fognak fejbekólintani játékmenetbeli sajátosságai. Minden pályán kapunk egy ágyút, ami véges, de általában bőséges mennyiségű bombával van töltve. A cél pedig az, hogy az összes sárga golyófejet a mennyekbe repítsük. Természetesen ehhez célozni kell de leginkább gondolkodni kell. A lövés irányát és sebességét a célkereszttel tudjuk szabályozni, de a bombás nem azonnal robbannak. Az első ütközéstől számítva néhány másodperc kell még neki, hogy szikra érje a lóport. Az pedig már rajtunk áll, hogy képesek leszünk e az okosan megszerkesztett, csapdákkal teli pályák teljesítéséra. Jó szórakozást!

 

roly-polycannon.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)