Hirdetés

Videó mesél a Rainbow Six: Extraction játékmenetéről

|

Annak ellenére, hogy jövőre halasztotta, a Ubisoft nem hallgat a Rainbow Six Extraction kapcsán.

Hirdetés

Ha minden az eredeti tervek szerint halad, már rég játszhatnánk a Rainbow Six: Extractionnel, azonban a Ubisoft úgy látta, kell még idő a fejlesztőknek, ezért először szeptember 16-át jelölte meg megjelenési dátumként, majd nem sokkal később bejelentette, hogy legalább 2022 januárjáig kell rá várnunk. A kiadó egyébként is szeret halogatni, de nem bánjuk, ha ez a játék javára válik, és végül nem valami bugokkal teli, félkész tákolmányt kapunk.

Az Extraction egyelőre izgalmasnak tűnik, és erre a most kiadott előzetes is ráerősít.

Hirdetés

Az ötperces videóban szó esik arról, hogy négy testreszabható nehézségi szintre, 12 folyamatosan fejlődő, a Siege-es pályáknál kb. háromszor nagyobb játéktérre, 13 különböző feladattípusra, több mint 90 fegyverre, kütyüre, és egy egyedi rangsorolt módra is számíthatunk. A megjelenés után is támogatni fogják ingyenes tartalmakkal, de erről később ejtenek még több szót.

A játékban a REACT Team legfeljebb három tagját irányíthatjuk egyszerre (fejenként egyet, de barátaink is beszállhatnak), akiket a Siege-ből átvett karakterek testesítenek meg. Bejárhatjuk az Egyesült Államok négy régióját, miközben az idegen fenyegetés ellen próbálunk tenni, és mind a 18 Rainbow Six terrorelhárítót külön fejleszthetjük.

Reméljük hamarosan kipróbálhatjuk, milyen lesz, de ha máskor nem, 2022 januárjában elmerülhetünk az élményben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)