Hirdetés

Veszélyben a Karib-tenger kalózai 4?

|

Johnny Depp az érdeklődését még nem, de a lelkesedését már elvesztette a projekt iránt.

Hirdetés

Dick Cook, a Disney igazgatótanácsának tagja 38 év után távozott a cégtől. Hivatalos közleményében az áll, hogy ő maga kívánt valami újba vágni, ám iparági pletykák szerint más áll a háttérben. Egyesek úgy gondolják, a Marvel felvásárlása miatt kellett távoznia, mégpedig nem önként, szabályszerűen kirúgták. Hogy ennek mi köze Johnny Depphez, valamint a kalózos filmtrilógia folytatásához? Hamarosan kiderül.



Johnny Depp és Dick Cook több évre visszatekintő szoros munkakapcsolatot, mondhatni barátságot ápol. Depp már azelőtt elvállalta a filmszerepet, mielőtt a forgatóköny megírásába belevágtak volna, azért tett így, mert elmondás szerint Cookban maradéktalanul megbízhatott. Csakis Cooknak köszönhető, hogy a Disney nem tette ki Depp szűrét a Karib-tenger kalózai forgatása alatt, ugyanis a vezetőség nagyobbrészt nem nézte jó szemmel, miként interpretálta Jack Sparrow karakterét. Utóbb persze bebizonyosodott, hogy a színész vitte el a hátán az egész trilógiát. Egyedül Geoffrey Rush (Barbossa kapitány) alakítását lehet még hozzá mérni.



Depp a Los Angeles Timesnak nyilatkozva értetlenségének és csalódásának adott hangot, egyszerűen nem akarja elhinni a történteket. Cook személyesen hívta fel telefonon, hogy ne másoktól kelljen hallania a hírt. Az okokat azonban ő sem ismeri, vagy nem akar beszélni róluk. Tény azonban, hogy a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címet kapott produkció kapcsán kijelentette, valóban létezik egy megállapodás, miszerint megfelelő forgatókönyv esetén ismét elvállalja Jack Sparrow szerepét, az aktuális események elvették a kedvét az egésztől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)