Hirdetés

Végre friss gameplay videón láthatjuk a Ubisoft hányatott sorsú, kalózos játékát

|

Napvilágot látott egy egészen tartalmas anyag, alaposan megnézhetjük magunknak a Skull & Bones játékmenetét.

Hirdetés

Habár már az Assassin's Creed III-ban is volt hajózás, a Black Flaggel a Ubisoft megmutatta, hogy nagyon ügyesen tudja prezentálni a kalózkodást is, így hát nem is csoda, hogy sok évvel ezelőtt belevágott egy ilyen témájú projektbe. Ez a Skull & Bones, aminek fejlesztése elvileg közel egy évtizede, 2013-ban kezdődött el, ám a játék 2017-es bejelentése óta elég sok probléma volt körülötte. Nem olyan régen viszont biztató dolgokat olvashattunk a projektről, és közben még egy izgalmas szivárgás is történt, amiből arra következtethetünk, hogy kezd végre összeállni a dolog.

Valaki ugyanis feltöltött a Streamable oldalára egy több perces videót a Skull & Bones-ról, ami látszólag a Ubisoft hivatalos bemutatója lehet. Nem tudni, mikor tervezte nyilvánosságra hozni ezt a francia kiadó, de a szivárgásnak köszönhetően már most megnézhetjük, hogy mit kínál a kalózos móka.

Hirdetés

A kommentár szerint a játékot szerényen fogjuk kezdeni, és értelemszerűen az lesz a célunk, hogy hírhedt kalózok legyünk. Ennek eléréshez különböző megbízásokat teljesíthetünk, felfedezhetjük a tájat, zsákmányolhatunk mindenfélét, és persze kincsek után is kutathatunk. Kihajózás előtt fel kell töltenünk készleteinket, és arra is érdemes lesz figyelni, hogy megfelelő szinten tartsuk legénységünk morálját. A tengeri csaták nyilván kulcsfontosságú részét képezik a Skull & Bones-nak, és ugyan a lövöldözés mellett akár meg is csáklyázhatjuk ellenfeleinket, sajnos úgy tűnik, hogy grandiózus kardpárbajokra egyelőre nem számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bemutató alapján a Ubisoft a Sea of Thieves-rajongókat szeretné megcélozni, kérdés persze, hogy mennyire fog ez sikerülni. Egyébként nem ez lesz a Ubisoft egyetlen teljesen új IP-ja a jövőben, hiszen készül már a Project Q is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)