Hirdetés

Végleg befellegzett az egyik legnépszerűbb Grand Theft Auto modnak

|

Eddig GTA Underground team weboldalán elérhető maradt a népszerű mod, de sajnos most ez is megváltozott.

Hirdetés

Júliusban beszámoltunk már arról, hogy rengeteg népszerű GTA modot töröltetett a Take-Two, az indok nyilván a szerzői jogok megsértése volt. A modDB oldaláról rengeteg népszerű Vice City és San Andreas tartalom eltűnt, alig pár órát vett igénybe a durva tisztogatás. 

A modDB kínálatából ekkor lekerült a Grand Theft Auto: Underground nevezetű nagyszabású Grand Theft Auto: San Andreas mod is. Ez azonban a modért felelős GTA Underground team weboldalán elérhető maradt, viszont most innen is eltávolították.

Hirdetés

Tegnap jelentették be az alkotók, hogy itt és most vége a hatéves történetnek, lekerült saját oldalukról is a Grand Theft Auto: San Andreas mod letöltési linkje. Indokként a modderközösség elleni növekedő ellenségeskedést nevezték meg, ami elég egyértelmű utalás a Take-Two nemrégiben meglépett húzására. Úgy fogalmaztak, hogy mentális és anyagi jólétük is veszélybe került, ezért hivatalos leállítják a mod fejlesztését. 

A Grand Theft Auto: Underground modért felelős csapat viszont most új kihívások elé néz, és elkezdenek egy teljesen saját játékot készíteni. Ha szerettétek munkásságukat, akkor érdemes továbbra is követni őket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)