Hirdetés

Valve - Szeretünk PS3!

|

Erőteljesen nyit a Playstation 3 felé a Valve

Hirdetés

Valve részről Gabe Newell többször is hangoztatta az elmúlt években, hogy nincs túlságosan kibékülve a Playstation 3-mal. Ennek elsődleges oka, hogy komplexitása miatt szerinte túlzottan bonyolult rá játékot fejleszteni. De szerencsére változnak az idők.

Nem is olyan rég a Valve egyébként bocsánatot kért a PS3 tulajoktól, amiért nem a maximumot nyújtották a közössé felé. Hogy ez megváltozzon, most néhány igen tekintélyes emberkét igazolt saját csapatába, akik egytől egyig szakértői a Sony konzoljának. Alex Vlachos és Vitaliy Genkin például attól a Naughty Dogtól érkeztek, akinek az Uncharted játékokat is köszönhetjük, aminek második része épp a napokban lett megválasztva az év játékának a GDC során. Hogy az aktus mögött valódi játékfejlesztés áll, vagy csupán a "PS3 ellenes" bélyeget próbálja magáról lemosni a Valve (esetleg mindkettő), majd az idő válaszolja meg nekünk. Hát várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)