Hirdetés

Valószínűleg készül a Horizon Forbidden West első DLC-je

|

Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, a jelek eléggé egyértelműek.

Hirdetés

Vicces visszagondolni, hogy a közösség egy része mennyire kiakadt, mikor először láttuk a Horizon Forbidden Westet, szerintük ugyanis Aloy nem elég nőies a folytatásban. Persze azóta már senki nem hőbörög, a játék ugyanis kiemelkedően jól sikerült, és most minden jel arra mutat, hogy hamarosan folytatódik is a történet, egy kiegészítő formájában.

Peggy Vrijens, aki Aloy mozgásának harci aspektusaiért felelős, nemrégiben egy videót posztolt az Instagramra, amiben újra mozgáskövető szerkóban feszít. A színésznő egyetlen IMDB bejegyzése a Horizon Forbidden West, nem ez azonban az egyetlen jel a leendő kiegészítő munkálataira.

Hirdetés

Egy másik posztban a színésznő egy selfie-t tett közzé Louis Van Beekkel, aki szintén dolgozott a Forbidden Westen, több karakter hangját neki köszönhetjük és ő is végzett motion capture munkákat.

Ugyan még semmi sem megerősített, egyesek már abban is biztosak, hogy megtalálták, hol folytatódik majd a kaland. Persze meg van rá az esély, hogy Vrijens és Van Beek egy másik projekten dolgoznak együtt, ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Egyelőre nem tudjuk, hogy min dolgoznak az érintettek, de több mint valószínű, hogy a Forbidden West DLC-je készül, vagy esetleg a Call of the Mountain VR spin-off, bár abban a játékban nem Aloy lesz a főszereplő, így erre kevés az esély.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)