Hirdetés

Valódi LEGO Bioshock

|

Vannak rajongók, akik aláírásokat gyűjtenek, mások relikviákat, és megint mások lelövik imádatuk tárgyát. Akad azonban olyan is, aki LEGO-ból építi meg.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy a cím senkit nem vezetett félre, mivel nem egy Bioshock hangulatra épülő videojátékról van szó, hanem hagyományos LEGO építkezésről. Bizonyára vannak olyanok, akik tudják, hogy a Brickworld 2011 idén Chicagoban került megrendezésre. Ez az esemény a LEGO fanok legnagyobb ünnepe, ilyenkor összegyűlnek és csapatostól hódolnak szenvedélyüknek, eszmét cserélnek, meghallgatják a LEGO szakembereit, és természetesen megmérkőznek egymással. Eme megmérettetés keretein belül látható ez a Bioshock csendélet is, mely az Imagine Rigney keze munkáját dicséri, a korábban már látott Star Wars és Avatar után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)