Hirdetés

Valentin-napra ingyen multiplayer napokat kapunk a Sonytól

|

Ha együtt akarsz lazulni a szerelmeddel, haveroddal vagy bárkivel a PS4 és PS5 virtuális tereiben, akkor azt most hétvégén PS Plus tagság nélkül megteheted.

Hirdetés

Közeleg a szerelem intézményesített ünnepe, amiről persze a játékipar nagyobb szereplői sem akarnak lemaradni. Miközben a nagyobb stúdiók azzal vannak elfoglalva, hogy szívecskés és virágos karakterkinézeteket adjanak el nektek, addig a Sony ingyen multit kínál.

Mivel alapból PS Plus tagságra van szükség a PS4-es és PS5-ös játékok többjátékos funkcióinak kihasználásához, így sokan örömmel veszik majd, hogy most hétvégén erre nem lesz szükség, korlátok nélkül mehet a többjátékos móka.

Hirdetés

Valentin-nap alkalmából szabadon lazulhatunk bárkivel az online térben: az akció holnap indul, és február 14-ig tart. A jó hírt hozó tweetben azért elrejtett a Sony egy PS Plust hirdető linket, hátha kedvet kap majd valaki a szolgáltatás befizetésére is.

Ha az eddigiekben mellőztétek kedvenceitek többjátékos módjait, akkor ne hagyjátok ki az ingyenes próbalehetőséget, szerelem nélkül is jó móka ez.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)