Hirdetés

Uwe Boll: "Tökéletes lennék a GTA filmhez"

|

Uwe Boll, a filmipar fenegyereke nem tudna jobb rendezőt elképzelni a Grand Theft Auto filmnek saját magánál.

Hirdetés

Kezdjük a szokásostól eltérően legújabb Uwe Boll hírünket, anélkül, hogy bármiképpen is minősítenénk ezt a tehetséges filmrendezőt, vagy épp felsorolnánk legutóbbi húzásait. Nos, történt vala, hogy a mestert egy interjúban faggatták arról, hogyan is képzelné el a GTA filmet. Boll elárulta, nagyon izgalmasnak tartja az ötletet, s egyúttal kifejtette, hogy saját magát találja a legalkalmasabbnak a rendező szerepére, mivel minden alkotása véres és erőszakos, illetve az akció jelenetekkel sincs problémája. Uwe mindemellett kifejezte azon félelmét is, miszerint a Grand Theft Auto egy 150 millió dolláros költségvetésű, PG-13 besorolású filmadaptációt kap Michael Bay vagy Brett Ratner közreműködésével. Azt talán már mondanom sem kell, hogy ő persze 30 millióból is ki tudna hozni egy nagyon kemény, brutális produkciót, ami méltó a GTA régi, nagy híréhez...

 

 

uwegta.jpg
A kép illusztráció
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)