Hirdetés

Ütős játékokkal bővülhet júniusban a PlayStation Plus

|

A Sony az egyik legsikeresebb PlayStation 4-es játékot adhatja hozzá a kibővített szolgáltatásához.

Hirdetés

Június 22-én végre Magyarországon is el fog rajtolni a megújult PlayStation Plus előfizetés, amelynek keretében a játékosok többfajta ajánlat közül válogathatnak, ezek pedig eltérő tartalmakat kínálnak. Korábban már tisztáztuk, hogy az egyes csomagok miben különböznek és menyibe kerülnek, de a lényeg az, hogy aki ugyanazt szeretné kapni, amit eddig is, azaz havonta letölthető játékokat és extra kedvezményeket, az a PlayStation Plus Essentiallal megy tovább, amelynek változatlan az árcédulája.

Ebben még nincs benne a Sony Santa Monica 2018-as kultikus játéka, a God of War, viszont a drágább PS Plus csomagokban már igen. Ez megváltozhat júniusban. 

Hirdetés

Areajugones a forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a júniusi PlayStation Plus ajándék játékai a God of War, a Naruto to Boruto: Shinobi Triker és a Nickelodeon All-Star Brawl lesznek. Általában a Dealabs szokott szivárogtatni hasonló listákat, de Areajugones is közzétett már néhány igaznak bizonyult fülest, így van rá esély, hogy június 7-én, amikor a következő adag PlayStation-játék kerül be az előfizetők számára, a fent megnevezett címek lesznek a szolgáltatás júniusi felhozatala. 

A találgatások persze rögtön megindultak, és a rajongók meg vannak győződve róla, hogy a Sony azért adja ajándékba a legolcsóbb csomaghoz a God of Wart, mert annak folytatása, a God of War: Ragnarök végre megkapja a régóta követelt megjelenési dátumát a következő hónapban. Erre pedig minden esély meg is van, hiszen nem egy digitális videojátékos esemény lesz júniusban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)