Hirdetés

Még korántsem ér véget az Uncharted széria

|

Shaun Escayg, az Uncharted: The Lost Legacy kreatív rendezője és írója mesélt egy kicsit a sorozat jövőjéről.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a The Lost Legacy kiegészítő képében bővülni fog az Uncharted játékok sora, de továbbra is nyitott kérdés a széria jövője. Egy bennfentes forrásból viszont most igencsak biztató nyilatkozat érkezett, amely alapján további epizódokra is számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Shaun Escayg, az Uncharted: The Lost Legacy kreatív rendezője elmondta, hogy a játékban megteremtett univerzum hatalmas, még korántsem meséltek el mindent a tolvajok világáról. A The Lost Legacy tervezési szakaszában felmerült egy esetleges Sullivan vagy Cutter mellékág is, így gond nélkül elképzelhető, hogy a későbbiekben velük is újra összefutunk. 

A The Lost Legacy 6-12 hónappal az Uncharted 4 eseményei után játszódik, de a későbbi részek akár előzmények is lehetnének. Bár a The Last of Us 2 munkálatai is javában folynak, Escayg mindenkit megnyugtatott, hogy a Naughty Dog csapatának több száz lelkes tagja dolgozni az Uncharted: The Lost Legacy kiegészítőn, így senki se aggódjon a minőség miatt. Mi sem izgulunk, Chloe Frazer története minden bizonnyal remekül sikerül majd.

Ti várjátok már az Uncharted: The Lost Legacy érkezését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)