Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - már az első nap 5GB-os patchet kap majd

|

Az első napi frissítések már majdnem megszokottak, de ennyi tartalmat ritkán pakolnak bele.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenéséig 12 nap van, de egy 5GB-os patch már fent várja a sorát a PSN-en. A Day One frissítéseket már megszoktuk, de azt nem, hogy a javítás tele van bónusz tartalommal. Egy DLC-re elég cucc van itt.

A lenti posztot AllGamesDelta követte el, aki egyébként kapott egy korai példányt a játékból (tehát nem lopta, letehetitek a kapát/kaszát). Amint elindította a programot le is csorgott a méretes csomag, ami természetesen általános polírozást, és teljesítménybeli javításokat is tartalmazott. Itt a teljes leírás (spoiler-mentes):

Néha előfordul, hogy egy-egy darab tartalom a nagy sietségben lemarad az aranylemezről, és ilyenkor kerülnek elő a Day One frissítések. Uncharted 4: A Thief's End pontosan május 10-én jelenik meg világszerte PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)