Hirdetés

Újabb World of Warcraft problémák adódtak

|

Több játékos is arról panaszkodik, hogy egyre nehezebben tud csatlakozni a World of Warcraft szervereihez, mások pedig játék közben tapasztalnak hosszabb-rövidebb akadozásokat, sőt a játék világának bizonyos elemeinek hirtelen eltűnéséről is beszámoltak. A fenti jelenségek okaként a szerver problémákat jelelölte meg a Blizzard, persze mindez nem ilyen egyszerű. A World of Warcraft 2004. novemberi indulása óta folyamatos népszerűségnek örvend. Mostanság nagyjából hatmillió aktív előfizetői táborral rendelkezik, akik mind Azeroth világában szeretnének elmerülni - s ha már egyszer fizenek érte, jó lenne mindenféle fennakadások nélkül tenni ezt. A legtöbb gond a bejelentkezésnél adódik, ami akár hosszú percekig vagy akár órákig is eltarthat, míg maguk a küzdelmek néha jóval rövidebbek. Mindez a túl nagy játékosszám miatt lehetséges, ami annál frusztrálóbb, minél többen szeretnének egy csoporthoz csatlakozni. A késve történő belépés pedig néhol azt eredményezi, hogy az interaktív világ egyes elemei nem jelennek meg helyesen, vagy egyáltalán. A panaszokra Shane Dabiri, a Blizzard játékfejlesztő csapat vezető producere reagált a fórumon. Elmondta, hogy a World of Warcraft összesen 336 birodalomból áll Észak-Amererika és Európa területén, amihez további 22, illetve 30 tartományt adtak, hogy elősegítsék a növekvő populáció által támasztott igények kielégítését. Terveik között szerepel továbbá, hogy külön díj ellenében a játékosok átköltözhessenek egyik szerverről a másikra. Mindez nagyjából május végére valósulhat meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)