Hirdetés

Újabb PC-s verziót istenítő Fable 2 pletykák

|

Amennyiben Fable 2 pletykák arányában növekedne esélyünk a PC-s verzióra, már merevlemezünkön csücsülne a drágaság.

Hirdetés

Az elmúlt hetek játékszoftver-eladásainak statisztikáit böngészgetve leszögezhetjük, a Peter Molyneux atyáskodása alatt megjelent Fable második részét minden szerepjáték rajongó és egyben konzolszimpatizáns beszerezte, valamint izgatottan várják a nemrégiben bejelentett letölthető tartalmak megérkezését. A Lionhead heteken keresztül lázban tartott bennünket gigantikusnak nevezett bejelentésével, sokan asztali rendszereken szerették volna, szeretnék látni a második epizódot. Miután bejelentették a tartalmakat világszerte búslakodó játékosokkal találkozhattunk. Szerencsére az iparágban mindig találunk olyan tűzhöz közeli forrásokat, akik begyűjtött információikat azonnal továbbadják valamelyik hírportálnak, jelen esetben a német illetőségű Gamona közölt örömködésre és találgatásra okot adó irományt, melyben belső Lionhead forrásra hivatkozva kijelentették, a Fable 2 február tizenötödikén érkezhet meg PC-re. Az első Fable konzolos megjelenésétől számított első évében tiszteletét tette asztali rendszereken, így teljesen érthető miért reménykedünk egy újabb hasonló hadműveletben. Ha ragaszkodunk a történelmi adatokhoz, akkor azt mondhatjuk, túl korai lenne előrukkolniuk a portolással.

A különféle kiszínesített és felszínre szivárgott szóbeszédek ellenére szerintetek megkapjuk egyáltalán Fable 2 várva-várt PC-s átiratát? Fórumunk szeretettel várja ítéleteteket!

fable-2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)