Hirdetés

Új tartalmakat kap a Star Wars: Knights of the Old Republic 2

|

Az Aspyr újabb okot ad arra, hogy megjelenése után közel 18 évvel is újrajátsszuk a KotOR 2-t.

Hirdetés

A legtöbb Star Wars játékkal kapcsolatban kellemes emlékeket őrzünk, 2020-ban, nagy küzdelmek árán még egy top 10-es listát is összeállítottunk kedvenceinkkel, és természetesen nem hiányozhatott a felsorolásból a Knights of the Old Republic sem. A BioWare szerepjáték-sorozatának mindkét részét (vagy ha a The Old Republicot is idevesszük, mindhármat) nagyon szerettük, máig örömmel vesszük őket elő, és azt is értékeljük, hogy egyre több platformon nosztalgiázhatunk velük.

A Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords nemrég Switchre is megjelent, ehhez a változathoz érkezik hamarosan a The Sith Lords Restored Content DLC. 

Hirdetés

A korábban kivágott tartalmakból összeállított csomagban egy küldetés szerepel, melnyek során HK-47-et, a droidot irányíthatjuk, valamint végigjátszhatunk egy átdolgozott befejezést, új interakciós lehetőségeknek és dialógusoknak köszönhetően jobban megismerhetjük legénységünket, továbbá mindenféle új bónuszquestek és kihívások nyílnak meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Sajnos az alapjáték mentései nem lesznek használhatók, aki a DLC tartalmait kívánja elérni, kénytelen lesz a nulláról kezdeni. A korábbi mentések nem vesznek kárba, a beállításokban kikapcsolhatjuk a DLC-t, és visszatérhetünk megkezdett játékmenetünkhöz. A csomag teljesen ingyenes lesz, és 2022 harmadik negyedévében élvezhetjük.

A rajongók egyébként a PC-s változatban már nagyon régen felfedezték ezeket a kivágott tartalmakat, egy mod segítségével elő lehet őket rángatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)