Hirdetés

Új SWAT a láthatáron!

|

A GameSpot-ton bemutatták az éppen fejlesztés alatt álló, legújabb SWAT játékot, az Urban Justice-t. Ez, a nagyszerű SWAT sorozat legújabb tagja, ám a fejlesztők szerint nem lehet egyszerűen a negyedik résznek nevezni, hiszen hatalmas szintű fejlődést ígérnek! Teljesen új grafikus motor, sokkal élethűbb ellenfelek, rengeteg pálya, még több taktika - mondta büszkén a készítő csapat feje. Azt is elárulta, hogy sokkal részletesebb akciókat, sőt megtörtént rajtaütéseket is végignyomulhatunk majd! Még női alakulatost is alakíthatunk majd...Képgyűjteményeink között már találhatsz is erről néhány elég jó képet! Ha érdekelnek ezek, klikk ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)