Hirdetés

Új platformokat hódíthat meg egy alig pár hónapos cyberpunk játék

|

Nem biztos, hogy túl sokáig lesz Microsoft-exkluzív a The Ascent, amihez időközben jött egy DLC is.

Hirdetés

Nem lett tökéletes, de szórakoztató élményt nyújtott a nyáron megjelent The Ascent, ami cyberpunk témájával és a kooperatív játék lehetőségével sokakat szegezhetett a képernyők elé. És persze az is nagy lökést adott neki, hogy első pillanattól kezdve elérhető volt a Game Pass kínálatában.

Ennek hátulütőjeként egyelőre csak PC-n és Xbox-konzolokon játszhatunk a Neon Giant twin-stick shooter és akció-RPG keverékével, de ez a jövőben szerencsére megváltozhat.

Hirdetés

A hírek szerint ugyanis feltűnt a különböző szoftverek besorolásával foglalkozó Taiwan Entertainment Software Rating Information oldalán a The Ascent PS4-es és PS5-ös változata, amiből logikusan következik, hogy már tervben van a játék PlayStation konzolokra szánt verziója is.

A tajvani weboldal mellett egy másik nyom is utal erre, mivel a játék hivatalos Twitter-profilja szerint a fejlesztők is tisztában vannak azzal, hogy mennyien szeretnék a játékot PlayStation 5-ön látni. Nyilván egyelőre nem érdemes hivatalosnak tekinteni a portot, de a biztató jeleknek azért lehet örülni. Illetve egy némileg konkrétabb dolgot is hozott nemrég a Neon Giant.

Megérkezett ugyanis a The Ascent első fizetős bővítménye, a CyberSec Pack. A 4,99 euróért megvásárolható DLC két vadonatúj fegyverrel, egy gránáttal, négy páncélzattal, és négy animált fegyverkinézettel dobja fel az alapjátékot. A pakkot a Steamen, és a Microsoft Store-on is megvásárolhatjátok.

Jött még egy ingyenes frissítés is, amivel bekerült a népszerű Transmogrification funkció, vagyis megváltoztathatjuk felszereléseink kinézetét. Kaptunk is nyolc új ruhadarabot, amelyekkel még menőbbé varázsolhatjuk karakterünket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)