Hirdetés

Új NVIDIA ForceWare meghajtók Vista rendszerhez

|

Az NVIDIA úgy tűnik betartja, amit ígért, hisz elismerte, hogy a nem épp teljes értékű, Windows Vista rendszerhez készített meghajtó csomagjaikon bőven van mit javítani és az utóbbi hetekben rendesen rá is álltak a fejlesztésre.

Hirdetés

Ennek eredményeképp elérhetővé vált a legújabb, 158.18-as verziójú ForceWare meghajtó csomag, aminek legnagyobb újítása, hogy végre elhagyták belőle a béta jelzőt. Igen, a 32 bites és 64 bites Windows Vista meghajtók WHQL minősítést kaptak. Az új driver teljesítmény növekedést, az újonnan megjelent grafikus kártyák támogatását, valamint rendes SLI támogatást is tartalmaz, így minden Vista felhasználónak érdemes mihamarabb frissítenie rá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)