Hirdetés

Új Intel mobil processzorok

|

Az Intel ma hivatalosan is bejelentette, hogy tovább bővül a mobil processzor család. Az új belépők közül a legnagyobb mobil erőt a 2.5GHz-es Mobile Pentium 4-M fogja biztosítani, majd ezt követi a 2,2 GHz-es Celeron, végül pedig az alacsonyabb kategóriába szánt 1,26 GHz-es Celeron zárja a sort. Mindhárom processzor 0,13 mikronos gyártástechnológiával készül. A 2,5 GHz-es p4 és a 2,2 GHz-es Celeron processzorok Northwood magra épülnek, 512, illetve 256 kbyte másodszintű cache-t tartalmaznak és 400 MHz-es FSB-vel rendelkeznek. Az 1,26 GHz-es mobil Celeron modell Tualatin magra épül, 256 kbyte másodszintű gyorsítótárat és 133 MHz-es rendszerbuszt használ. A 2,5 GHz-es mobil Pentium 4-M processzor 562 dollárba, a 2,2 GHz-es mobil Celeron 149 dollárba, az 1,26 GHz-es mobil Celeron pedig 107 dollárba fog kerülni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)