Hirdetés

Új filmet jelentett be a Nintendo régóta várt játékok megjelenési dátumaival együtt a Mario-nap alkalmából

|

Nem hagyja unatkozni a Switch gyártója a bajszos olasz vízvezeték-szerelő rajongóit.

Hirdetés

2023-ban, 30 évvel a gyötrelmesen rossz Super Mario Brothers után ismét Mario-adaptációt vetítettek a mozik, ám ezúttal elmaradtak a fanyalgó kritikák, és a Super Mario Bros.: A film kis híján megcsípte az év legnagyobb bevételt termelő mozis produkciójának a címét. Aztán jött a Barbie, és megelőzte.

A Nintendo és az Illumination közös alkotásának sikerét így sem lehet megkérdőjelezni, hiszen a 100 millió dollárból tető alá hozott alkotás 1,36 milliárd dollárt gyűjtött a mozipénztáraknál, amivel az animációs filmek örökranglistájának a harmadik helyén áll Az oroszlánkirály és a Jégvarázs 2. mögött.

Hirdetés

Az eredményes együttműködés pedig egy március 10-ére, azaz a Mario-napra időzített bejelentés alapján folytatódik. A Nintendo legendája, Shigeru Miyamoto és Chris Meledrandi, az Illumination alapító-ügyvezetője egy rövid videóban lerántották a leplet a következő közös projektjükről, amely nem más lesz, mint a Super Mario Bros.: A film egyelőre még cím nélküli folytatása. A jelenlegi tervek szerint 2026. április 3-án kerül a mozikba Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezésében.

Kiderült továbbá, hogy május 23-án jelenik meg Switchre a Paper Mario: The Thousand-Year Door, és a Luigi's Mansion 2 HD-re sem kell már sokáig várnunk, június 27-étől játszhatjuk majd a Nintendo hordozható konzolján. De még mindezek előtt, március 12-étől Nintendo Switch Online tagság fejében hozzáférést nyerünk a Game Boy korszak három klasszikusához, a Dr Marióhoz, a Mario Golfhoz és a Mario Tennishez.

Végezetül pedig megvillantott a Nintendo egy új, Mario Kart témájú LEGO készletet, ami 2025-ben érkezik. Ha viszont olyan szettekből válogatnál, amelyek már elérhetők, ráadásul épp akciósak, ezeket érdemes szemügyre venned.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)