Hirdetés

Ugorj rá a szuper MAR10-napi készletakciókra a LEGO-nál!

|

Március 10-én ünneplik a hivatalos MAR10-napot, amit a LEGO extra akciókkal fejel meg.

A március tizedikét világszerte majd' 10 éve MAR10-napként ünnepelt eseményre rengetegféleképpen lehet hangolódni. Sok rajongó beöltözik a kedvenc karakterének, vagy egész nap valamelyik Super Mario játékot nyúzza, ráadásul mivel ezúttal vasárnapra esik a Nintendo által hivatalosan jegyzett szeánsz, még a fentiekből származó esetleges munkahelyi konfliktusokat is megússzuk!

Az ünneplésből egy ideje a LEGO is kiveszi a részét, idén pedig nem csupán jelentős kedvezménnyel tudtok egyes Mario készletekre lecsapni, de a LEGO Insiders-tagok március 4. és 11. között dupla pontokat zsákolnak minden Super Mario készlet megvásárlása után, sőt, nyereményjátékokra is számíthatunk!

Hirtelenjében választani a rengeteg izgalmas készletből vetekszik a Donkey Kong csillés pályáinak nehézségi szintjével, ezért megmutatjuk a mi öt kedvencünket az akciós kínálatból, melyekkel az egész család együtt vetheti bele magát az építésbe, hátha hétfőig segítünk valamennyit a nagy döntések meghozatalában. A felnőtteknek szóló nagyobb szettekre szintén érvényes a dupla pontos varázslat, ha például Mighty Bowser társaságában ünnepelnétek!

Hirdetés

5. Goomba cipője kiegészítő szett

Egy ilyen felsorolásból nagyjából kihagyhatatlan a Super Mario Bros. első pályájának első ellenfeleiként felbukkanó Goomba, mely a legendás harmadik részben már egy óriás bakanccsal igyekszik kompenzálni a sok múltbéli kilapítást, ám ha ügyesen kilökjük belőle és mi foglaljuk el a helyét, azt rengeteg további kis barátja bánja! Ezt a gimmicket hozza egészen élethűen a fenti LEGO miniszett, ráadásul ez a leggazdaságosabb megszerzési módja a figurának, akár army buildre is!

4. Fliprus havas kaland kiegészítő szett

Akinek esetleg már most hiányzik a tél, nem kell tovább bánkódnia, hiszen a tavalyi havas kaland készlet is bekerült az idei MAR10-nap akciói közé! A jégvilág eddig nem sok megjelenéssel büszkélkedhet, pedig a játék emblematikus része, de ettől még játékos figuráink szkennerei érzékelik, hogy csúszós talajon állnak. Bulizhatunk egy cuki bébi pingvinnel, a pálya sztárja viszont kétségkívül Fliprus, a jéglabdákat hajigáló rózsaszín rozmár. A piros tekikatona és a Freezie legyőzése további aranytallérokkal gazdagja hőseinket, akik a meghűlés ellen a tábortűznél kereshetnek menedéket, amiért amúgy egy új animációt is kapunk!

3. Diddy Kong utazása a bányacsillében kiegészítő szett

Kiegészítő szetthez képest elég bőséges ellátmánnyal érkezik minden Donkey Kong játék idegrendszerünket leginkább veszélyeztető részének LEGO változata. Itt elsősorban a remekül eltalált figurákra gondolunk, ugyanis Diddy mellé megkapjuk Funky Kongot a repülőjével együtt, melyet vezethetünk, viszont maga a bánya inkább szenvedéseink oltáraként funkcionálhat a polcon, ugyanis játékszempontból kissé egydimenziós élményt nyújt. Extraként említhetjük a banánnal történő mókázást, egy aranyos Snaggles figurát és egy kifejezetten vicces vakond urat. Építésével 1157 elemet mozgathatunk meg, ez ebben az ajánlóban talán a legkiadósabb melót fedi le.

2.  Larry és Morton léghajói kiegészítő szett

Nálunk a menőségmérőt a Super Mario 3 léghajós pályáinak bossharc-emlékét felidéző léghajós készlet akasztja ki leginkább, hiszen nem csupán két vadiúj Koopa-kölköt és a hozzájuk tartozó elképesztően eltalált hajót rakhatjuk össze 1062 darabból, de egy seregtervezési szempontból stratégiai jelentőségű kalózkalapos Goomba is jár a csomaghoz. Mindenképp ott a helye a 2021-es nagy hajó mellett a gyűjteményben!

1. Peach macskajelmez és befagyott torony kiegészítő szett

Listánk képzeletbeli aranyérmét ezúttal Peach hercegnő téli vára és macskajelmeze viszi el, mert ugyan az építési folyamat nem túl bonyolult, ám ezáltal pont alkalmas arra, hogy kicsik és nagyok együtt vágjanak bele azon a bizonyos vasárnapon. A címkarakter figuráját külön vagyunk kénytelenek beszerezni, kiegészítő szett lévén, mely a Peach kalandjai kezdőpályával kombózva már egészen sokrétű játékélményt garantál. A macskajelmez a falmászásban segít, akárcsak a nemrégiben megjelent Mario cat suit, csak ez sokkal csinosabb, viszont a zseniális macska Goomba, egy új sárga gyümölcs is szett-exkluzív jelenleg a jégtoronyhoz. Az rémült Toad megmentéséhez egy boss fight is vár ránk, tehát kiállítási tárgyként és mókázáshoz is kiváló a készlet, melyet a MAR10-nap alkalmából ráadásul verhetetlen áron tudunk hazavinni.

A további részletekről ide kattintva olvashattok.  

Ti melyiket építenétek meg a szőnyegen a vasárnapi gombapörkölt után? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)