Hirdetés

Új Diablo III videó: a csapattársak

|

Az előzetesből a társainkat ismerhetjük meg.

Hirdetés

Legutóbb arról hallhattunk pletykákat, hogy a Diablo III érkezik konzolokra is, de a Blizzard cáfolta a híreszteléseket, most viszont új, hivatalos tartalmat kaptunk: íme az ún. 'Follower' rendszer!

Lényegében a számítógép által irányított karakterekről van szó, akik kalandozásainkban fognak velünk tartani. Lesz itt Varázslónő, aki messziről segít nekünk a különböző kámehámékkal, lesz Gazfickó, aki szintén messziről hatásos, ugyanis levágott csövű sörétes puskájával - pardon, több nyilat is kilövő nyílpuskájával hatékonyan ritkítja majd az ellenfeleket. A Templomos itt kivételesen nem az Assassin's Creed széria gonoszát jelenti, hanem egy nagy és erős harcost, aki közelebbi kapcsolatba szeret kerülni az ellenséggel. Íme, a videó:

A Diablo III megjelenéséről egyelőre nincs pontos információ, de reméljük, még idén megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)